Proiectare Case si Vile in Bucuresti

Preturi incepand de la 3,5 euro/mp !!!

Casa in care va veti simti cu adevarat impliniti si fericiti este cea care va fi proiectata dupa propriile preferinte si nevoi, de aceea Ficus Construct este firma de proiectare case care isi rezerva dreptul de a va indeplini visul in cele mai optime conditii!

Cum abordam noi proiectarea unei case si care sunt principalele atuuri care ne atesta drept unii dintre cei mai buni experti in acest domeniu? Multumirea dumneavoastra este si multumirea noastra, de aceea ne vom ocupa cu rigurozitate de indeplinirea oricaror preferinte pe care le aveti pentru ca rezultatul final sa fie unul de care va veti mandri, cu siguranta!

Impreuna vom proiecta casa ideala pentru dumneavoastra si intreaga familie, gasind cele mai optime solutii si analizand in profunzime fiecare detaliu pentru viitorul stralucit al locuintei de care veti dispune!

Proiectarea de case este nu doar o simpla profesie, ci pentru noi ea reprezinta o adevarata arta, iar pentru a atinge idealul proiectarii unei locuinte conform preferintelor dumneavoastra, Ficus Construct se ocupa de proiectarea caselor colaborand cu cei mai buni experti in domeniu, cunoasterea celor mai moderne planuri si oferirea celor mai inedite idei fiind specialitatea noastra.

Noi abordam o viziune moderna asupra proiectarii caselor, avantajul pe care vi-l ofera expertii nostri fiind acela de a dispune de o locuinta inclinata catre inovatie, cunostintele riguroase pe care le detinem fiind cele care ne ofera posibilitatea de a imbina in mod armonios designul atractiv cu confortul imobilului pe care il veti construi ulterior.

Avand o experienta vasta in proiectarea de case si punandu-va la dispozitie profesionalismul proiectantilor cu care colaboram, va marturisim faptul ca seriozitatea, calitatea serviciilor oferite, promptitudinea si eficienta denotata prin respectarea termenelor de finalizare, ne-au propulsat in randul celor mai apreciate firme care ofera servicii pentru proiectarea caselor moderne, respectand cu rigurozitate cerintele fiecarui beneficiar cu care am incheiat o armonioasa colaborare.

In acest sens, fiecare client cu care vom colabora in realizarea proiectului de casa, va avea oportunitatea de a fi corect informat, cunoscand in detaliu fiecare pas al proiectului, de la viziunea ampla a planului proiectat, pana la viziunea amanuntita a acestuia!

Servicii de proiectare case si vile in Bucuresti

Consideram ca detinem un instrument puternic in privinta proiectarii caselor sanatoase, specialistii cu care colaboram fiind cei care dispun de un pachet bogat de cunostinte pentru ca proiectul realizat sa fie cu adevarat reusit!

De aceea, se va analiza in detaliu fiecare etapa a proiectarii caselor, actiune care necesita nu numai o experienta ridicata in domeniu, ci si o buna cunoastere a modului in care va fi indeplinita fiecare etapa pentru ca proiectul final sa fie un adevarat succes!

Astfel, vom urmari in detaliu fiecare etapa, una dintre cele mai importante fiind cea a conceptie structurale, inovatia si creativitatea fiind atuurile colaboratorilor nostri, specialisti care vor transpune in proiect atat necesitatile locuintei, cat si preferintele dumneavoastra, creand o legatura armonioasa intre cerintele functionale si cele de design. Dupa acest prim pas, vor urma etapele in care se va realiza concret planul casei, in conformitate cu consensul obtinut prin intermediul primei etape.

Acestea necesita o deosebita atentie, intrucat calculele dupa care se va realiza proiectarea casei trebuie sa fie exacte si precise pentru a oferi rezultatul dorit, iar in acest sens, Ficus Construct se bazeaza pe experienta deplina a profesionistilor cu care colaboreaza!

Serviciul de proiectare a caselor pe care il oferim surprinde concretizarea preferintelor dumneavoastra printr-un bun raport intre ideile inovative moderne ale arhitecturii si confortul pe care il va oferi imobilul realizat dupa planurile experitilor cu care Ficus Costruct colaboreaza, astfel ca noi avem curajul de a ne pune in slujba dumneavoastra, asigurandu-va de realizarea unui proiect de casa unic care sa va aduca zambetul pe buze!

Proiectarea caselor reprezinta in fapt atat o provocare, cat si un concept, motiv pentru care dorim sa va oferim ocazia de a depasi standardele mediocrului, oferindu-va un proiect de casa modern si inovativ, surprinzandu-va prin ideile creative ale proiectantilor nostri.

Arhitectura autentica de calitate ne reprezinta, iar oferirea celor mai competitive preturi pentru acest serviciu reprezinta o afacere smart pentru orice beneficiar. Ficus Construct va propune o gama larga de servicii, de la proiectarea caselor mari, pana la proiectarea caselor medii sau mici, capacitatea noastra de a lucra in cele mai dificile conditii fiind cea care ne defineste drept o firma capabila de depasire a oricaror bariere.

Indiferent de preferintele pe care le aveti in ceea ce priveste proiectia casei dumneavoastra, vom respecta fiecare cerinta, fiind constienti de faptul ca orice client merita sa puna pe rol proiectul casei mult visate realizat cu ajutorul celor mai experimentati proiectanti din actualitate!

De ce aveti nevoie de Ficus Construct? Pentru ca nicio cladire nu poate fi construita fara a beneficia mai intai de proiectie riguroasa si detaliata, iar cei care nu detin inca terenul pe care va fi construita casa, schitele de proiectare a casei oferite de Ficus Construct ii pot ajuta sa cunoasca cu exactitate suprafata de teren de care au nevoie pentru a demara construirea acesteia.

In cel de-al doilea caz, vom optimiza proiectul casei dumneavoastra in functie de suprafata disponibila, insa respectand cu exactitate legea locuintei nr.114 actualizata pentru ca va oferi tot confortul de care veti avea nevoie!

Cu noi, orice vis va deveni realitate! Apelati la profesionistii Ficus Construct si porniti demararea proiectului dorit, una dintre specialitatile noastre cu care ne mandrim fiind proiectarea caselor care inglobeaza cel mai bun raport-calitate pret, costurile mici si rezultatele marete fiind cadoul nostru pentru increderea pe care ne-o veti acorda!

Ficus Construct – “ Proiectam impreuna casa viitorului ! “

Nota 4.10/ 5 ( 31 voturi)