Despre

Noi ne ocupam de proiectarea si construirea cladirilor pana la faza “la cheie” adica: construire, finisare, instalatii termice si sanitare, electrice, amenajari curte.

Forta de munca este adusa din jud. Maramures,in acea zona fiind oameni muncitori si seriosi.

In cei 20 de ani de activitate, S.C. FICUS CONSTRUCT ULTRA SRL a construit vile atat in Bucuresti, in localitatile limitrofe Capitalei cat si in zone mai indepartate ex. Calimanesti, Valea prahovei, Campina etc.

Pentru constructiile executate oferim o garantie generala pentru lucrarile de instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice si lucrari de constructii/finisaje de 2 ani, pentru vicii ascunse o garantie de 10 ani si garantie pe viata pentru structura de rezistenta.

Pentru a va edifica asupra potentialului si seriozitatii firmei noastre puteti vizita cateva contructii realizate de noi si puteti discuta cu proprietarii acestora.
Societatea noastra de constructii va garanteaza o calitate superioara a constructiilor ,o capacitate de maleabilitate si de intelegere o doleantelor Dvs. In cazul in care pe parcursul lucrarilor veti dori anumite modificari pe care le credeti oportune si o seriozitate maxima in ceea ce priveste termenele de executie