Firma instalatii electrice in Bucuresti

Firma instalatii electrice bucuresti - ConstructFicus.ro

Firma noastra de instalatii electrice din Bucuresti detine o experienta de 20 de ani in domeniul constructiilor si instalatiilor, fiind unul dintre numele de referinta pe piata constructiilor imobiliare din capitala si din tara.

Firma de instalatii electrice din Bucuresti a fost infiintata in urma cu 20 de ani si a pornit de la ideea unui proiect indraznet, cu o viziune altfel fata de competitorii sai.

Astfel, principalul scop al firmei de instalatii electrice din Bucuresti a fost oferirea de servicii de proiectare si construire de cladiri la “cheie”, adica construirea lor, finisarea, montarea de instalatii termice si sanitare, electrice si amenajarea spatiilor exterioare.

Din dorinta de a satisface o arie cat mai larga de solicitari din partea clientilor, Ficus Construct a incercat, pe parcursul timpului, sa isi mareasca numarul de servicii pe care le pune la dispozitie, devenind, astfel, una dintre firmele de instalatii electrice de referinta.

Pasiunea pe care o pune in fiecare proiect, precum si profesionalismul sunt cateva dintre motivele pentru care oricine ar trebui sa apeleze la serviciile de cea mai buna calitate, puse la dispozitie de Ficus Construct.

Cu timpul, firma de instalatii electrice si-a marit echipa de instalatori profesionisti, precum si serviciile in materie de instalatii, astfel incat clientii sa beneficieze nu numai de construirea imobilelor dorite, cat si de echiparea lor cu instalatii electrice de ultima generatie.

Fie ca este vorba depre case, vile, ansambluri rezidentiale sau spatii comerciale, Ficus Construct va ofera posibilitatea de a apela la echipa de instalatori, pentru orice tip de proiect care implica instalarea de echipamente electrice, de ultima generatie si care sa va fie de folos pentru o perioada de timp indelungata.

Pentru a fi siguri ca toti clientii nostri se vor bucura de serviciile oferite pentru o perioada de timp indelungata, firma de instalatii electrice din Bucuresti, Ficus Construct, ofera o garantie generala pentru lucrarile de instalatii pe care le realizeaza.

Tipuri de instalatii electrice pe care le executam

Instalatiile termice pe care le executam sunt puse la dispozitia clientilor de catre o intreaga echipa de instalatori profesionisti, care isi pun toata experienta la dispozitia clientilor nostri, pentru a fi siguri ca munca lor este de cea mai buna calitate. Astfel, ne dorim ca prin munca depusa, sa satisfacem si cele mai exigente cerinte ale celor care apeleaza la firma noastra de instalatii electrice din Bucuresti.

De-a lungul timpului, Ficus Construct si-a imbogatit gama de servicii de instalatii electrice, astfel incat sa acopere o arie cat mai larga de solicitari. Dintre cele mai importante proiecte de instalatii electrice, mentionam:

• instalarea de tablou de sigurante electrice cu sigurante ABB pentru fiecare nivel;
• montarea de circuite electrice de conductori trase prin tubulatura de PVC pentru a fi schimbate la nevoie;
• montaj doze electrice de aparat si prize electrice duble;
• montarea de intrerupatoare si comutatoare Legrand;
• amenajarea de circuite electrice de curenti slabi pentru instalarea de internet;
• monaj circuite electrice pentru instalarea sistemelor de supreveghere video, precum si pentru sistemele de alarmare si montarea de paratrasnet.

Fiindca este una dintre firmele de instalatii electrice din Bucuresti cu notorietate, Ficus Construct are grija ca prin serviciile asigurate de profesionistii sai in domeniul instalatiilor electrice, clientii sa beneficieze de sisteme electrice sigure si montate corespunzator.

Desi am pornit de la proiecte de instalatii electrice de o mai mica dificultate, am ajuns sa fim una dintre cele mai de incredere firme de instalatii electrice din Bucuresti si, an de an, sa ne imbogatim oferta de servicii.

Orice imobil are nevoie de instalatii electrice de calitate

Sub deviza “Niciodata rabat de la calitate”, firma noastra de instalatii electrice, Ficus Construct, asigura montarea de instalatii electrice indispensabile oricarei cladiri, indiferent ca este vorba despre o casa, fie ca serviciile sunt solicitate in cazul unui complex comercial cu o intindere mare.

De exemplu, in cazul montarii de circuite electrice de conductor si prize electrice, avem grija sa stabilim, cu atentie, locurile de amplasare a aparatelor respective (prize, corpuri de iluminat, obiecte care necesita doar niste curenti slabi, intrerupatoare), deoarece localizarea lor este critica in cazul instalatiilor electrice de calitate si rezistente in timp.

Si aceasta stabilire nu se face la voia intamplarii, , ci se realizeaza imediat dupa ce firma noastra de constructii a finalizat lucrarea, astfel incat sa nu mai existe probleme de amplasare a acestor aparate, atat in ceea ce priveste modul in care instalatiile vor functiona, cat si cum urmeaza sa arate.

Una dintre cele mai de incredere firme de instalatii electrice din Bucuresti, Ficus Construct, are grija ca fiecare instalatie electrica realizata sa fie bine facuta si sa reziste, in aceleasi conditii optime de functionare, un timp cat mai indelungat.

Sisteme electrice de supraveghere si de alarmare

Pe langa sistemele electrice uzuale si cele mai populare, Ficus Construct, firma de instalatii electrice, mai asigura si montarea de sisteme electrice destinate echipamentelor de supraveghere video si de alarmare.

Astfel, pentru orice proiect de cladire, fie ea una de dimensiuni mici, precum case sau imobile mici, precum si pentru centre comerciale de mare intindere, firma de instalatii electrice din Bucuresti le va asigura clientilor si montarea de sisteme electrice care sa ajute la supravegherea video a spatiilor dumneavoastra.

De asemenea, mai asiguram si instalarea de sisteme electrice pentru solutiile electronice, destinate controlului accesului si supravegherea prin aparatura de alarmare.

In gama de servicii, intra si solutiile de paratrasnet, adica montajele electrice care vor face posibila functionarea sistemului de paratrasnet.

Acest lucru inseamna executarea operatiunilor de montare, prin amplasarea suportilor pentru conductoare si a tijelor de captare cu respectarea traseelor marcate si a distantelor de montaj. Mai mult decat atat, pentru a fi siguri ca instalatiile electrice de paratrasnet sunt corespunzator amplasate si ca firma noastra de instalatii electrice isi duce la bun-sfarsit serviciile de instalatii electrice, avem grija sa identificam corect subansamblurile constructive ale instalatiei de paratrasnet.

Prin aparatele de masura, verificam rezistenta de dispersie a prizei de pamant, precum si continuitatea instalatiei de paratrasnet.

De ce sa apelezi la Ficus Construct pentru instalatiile tale electrice?

Ficus Construct se mentine una dintre cele mai de succes firme de instalatii electrice din Bucuresti, care, prin toate proiectele realizate, asigura clientilor calitatea si rezistenta instalatiilor proiectate. Profesionalismul, dedicarea si implicarea in fiecare proiect in parte sunt cateva dintre motivele pentru care oricine ar trebui sa apeleze la noi.

Nota 4.14/ 5 ( 22 voturi)