Parerile clientilor

1.

Am inceput colaborarea cu SC FICUS CONSTRUCT ULTRA SRL in anul 2009 la recomandarea celui mai bun prieten al meu si coleg de birou care-si construise casa cu cu aceeasi firma in 2004. Structura, acoperisul si finisajele casei lui erau in aceeasi buna stare si dupa 5 ani, ceea ce mi-a dat incredere.

Recomand cu caldura aceeasta firma deoarece  am construit fara nici o problema.

Clarific faptul ca anul urmator am realizat cu ei pe langa casa construita in Mogosoaia si o magazie anexa, precum si gardul imprejmuitor de 100 ml, poarta intrare, platforma auto precum si amenajarea curtii.


Dan Petac 0724204580
Cristina Petac 0722212795


2.

Am proiectat si construit cu SC FICUS CONSTRUCT ULTRA SRL o casa in care ne-am mutat trei familii .Pe toata durata proiectarii si constructiei in afara calitatii ireprosabile a constructiei ,patronul societatii D-l Dan Fica a stiut cum sa discute si sa impace pe toata lumea avand in vedere diversitatea de opinii. Este un om de o inalta tinuta morala si profesionala pe care-l recomand cu caldura.

Elena Zarafu 0724281371


3.

Colaborarea cu SC FICUS CCONSTRUCT ULTRA SRL a fost una foarte benefica pentru mine si familia mea care a construit o vila in orasul Pantelimon in anul 2006 . Muncitorii adusi din judetul Maramures  au facut un lucru trainic si serios fiindca sunt oameni deosebit de muncitori si priceputi dovada si faptul ca pana in prezent nu am avut nicio problema cu lucrarea executata sau materialele folosite

Laurentiu Ciuhu 0744334411


4.

Am colaborat cu SC FICUS CONSTRUCT ULTRA SRL in anul 2014 la vila familiei noastre  din Otopeni .N-au fost nici un fel de probleme nici de ordin financiar nici de ordin constructiv , astfel ca a urmat construirea  gardului imprejmuitor ,a portilor de acces , 2 canalizari exterioare , iar ulterior am amenajat un apartament cu aceasta societate . Toate lucrarile au fost  facute  in mod profesionist.

spiru-1024-608

Razvan Popescu 0726701638
Ioana Popescu 0722611901


5.

Am proiectat si construit vila din Bucuresti cu SC FICUS CONSTRUCT ULTRA SRL in anul 2010 . Pe langa calitatea ireprosabila a lucrarii este de mentionat faptul ca toate termenele de constructie au fost respectate intocmai ,spun asta deoarece noi plateam chirie si eram in contratimp cu mutarea ,cat si faptul ca pretul stabilit la inceput nu s-a majorat pe durata constructiei, desi am mai facut unele modificari care ar fi putut determina constructorul sa profite pentru eventuale majorari . Va recomand cu incredere aceasta societate.

 

Mihai Ciochir 0730650834


6.

Locuiesc impreuna cu familia din anul 2006 in vila construita de SC FICUS CONSTRUCT ULTRA SRL si imi amintesc cu placere de colaborarea cu D-l Dan Fica si echipa sa de maramureseni , niste oameni dintr-o bucata care cand spun o vorba asa ramane si care fac un lucru acela dainuie in timp. Ne simtim in siguranta si in privinta unui eventual cutremur deoarece structura casei este facuta responsabil iar finisajele realizate atunci sunt si acum fara fisura . Sunt disponibil oricand pentru eventuale relatii.

Dragos Pelin 0741114654


7.

Sunt foarte multumit de proiectul realizat pentru vila noastra de langa Mitropolie in anul 2004 de catre SC FICUS CONSTRUCT ULTRA SRL din care a rezultat o casa in care am trait foarte confortabil,asa cum a fost si relatia cu d-l Fica Dan.
Ne-a incantat pretul avantajos la care am construit dar faptul ca atat patronul firmei cat si muncitorii au fost foarte maleabili la numeroasele modificari facute de noi deoarece eram la prima casa si uneori ne schimbam opinia.

Radu Popescu 0722577901


8.

Sunt dezvoltator imobiliar in orasul Otopeni si am construit din 2008 pana in prezent 8 locuinte duplex cu firma de constructii S.C. Ficus Construct Ultra, timp in care am fost extrem de multumit de colaborarea noastra atat pe plan calitativ cat si al costurilor deoarece pt a obtine un pret scazut de vanzare aveam nevoie si de un pret competitiv pt manopera . Dovada faptului ca am colaborat bine o reprezinta si faptul ca in continuare lucram impreuna cu spor si succes!

Firma Constructii Case si Vile La Cheie in Bucuresti - ConstructFicus.ro

Adrian Nan 0722385007


9.

L-am cunoscut pe D-l Dan Fica patronul firmei in anul 2004 atunci cand a construit o casa pe str Ienachita Vacarescu in apropierea locuintei socrilor mei. Am urmarit cu interes cu totii cum s-a lucrat timp de 8 luni si am hotarat ca sunt oamenii care ne trebuie pt constructia casei noastre din comuna Berceni. Am fost atat de multumiti de personalilul firmei cat si de pretul cerut incat am acceptat de la prima discutie ,fara sa mai solicitam o oferta de la concurenta . Mentionez ca noi avem o firma de evaluare imobile, asa ca pretul cerut a fost unul corect, fara sa fie nevoie de vreo negociere. Am pastrat relatiile cu D-l Dan Fica si in anul 2015 am mai efectuat si alte lucrari impreuna.

IMG (8961)

Iulia Taban 0723168393